И аз съм с феродо, дадох 50лв. за тях и съм много доволен. Меки са и грам не свирят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
накладки
Collapse
X
-
И в Lancia май са се сблъсквали с подобен въпрос
http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...711&highlight=
Аз лично отпред съм с Permafuse отзад са оригиналниLast edited by AR147; d.m.y г., 10:50.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Аз до скоро карах с Феродо. Доволен съм от спирането им. Само при мокро време свиреха доста, но мен не ме притесняваше това.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Малко темата нагоре.
Трябва да сменям предни накладки пак и търся хубави накладки. Цената не ме притеснявя много стига да са над 200 лв. Калата се кара нормално и се чуда изобщо дали да скачам на по-скъпи накладки или да си взема от ТиН нормални и да си реша въпроса.
И така:
1. EBC, но четох, че спортната им серия не е за ежедневно каране, а другите изобщо не са по добри от нормалните евтини накладки, а и не се знае за моята дали ще имат.
2. Ferodo чувам противоречиве мнения, едни казват, че ако са истински са перфектни, други че има много ментета и т.н.
3. Textar - мой приятел много ми ги хвали, а и като цяло това което пише, мисля са добро попадение.
Колата е от подписа, но проблема, че е от първите и до средата на 98-ма са с по-старата спирачна система.
Дайте аргументирани мнения, цени и най-вече от къде се купуват.
Edit:
С обикновени дискове съм и като цяло не карам много агресивно, но се случва и да по ръчкам повечко колатаLast edited by georgyg; d.m.y г., 21:35."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Ами според мойте скромни наблюдения , ако диска ти е нормален няма смисъл от супер скъпи накладки .
Вземи компромисен вариант ... да не са от евтините , но и да не са скъпи
Феродо с което съм карал свиреше ... към Текстар нямам преки наблюдения . Карам с Тръстинг - най-евтините . Не ми ядат диска , не хвърлят прекомерно много феродов прах по джантата и не свирят .
Общо взето съм доволен145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
Comment